Over Verbree

Autobedrijf Verbree is al meer dan 30 jaar hét centrum voor het aanschaffen van uw nieuwe auto. Op dit moment is de derde generatie hard aan het werk om Autobedrijf Verbree nog beter op uw wensen aan te passen. Al decennialang worden wij geroemd om onze goede service. Onze kracht is dan ook om een zo groot mogelijk aanbod in voertuigen direct leverbaar te hebben. Zo rijdt u in de meeste gevallen dezelfde week nog weg met uw nieuwe auto! Woont u in de directe omgeving van Amsterdam? Dan brengen wij uw nieuwe auto kosteloos aan huis. Wij beschikken over een ruime showroom waar altijd de meest nieuwe en innovatieve auto’s gestald staan.

Wij verkopen voornamelijk hybride auto’s, dit omdat wij zien dat dit de toekomst is. Gezien ons filiaal zich in Amsterdam bevindt, welke een milieuzone krijgt voor auto’s, verkopen wij deze voertuigen. Met een bij ons aangeschafte auto kunt u gerust Nederlandse milieuzones betreden zonder problemen. Wij verkopen onder andere de Toyota Prius, Toyota Ioniq en de Toyota C-HR. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u geen hybride auto wilt kopen of een hybride auto van een ander merk dan Toyota. Onze kracht is ook dat wij bekend staan als een innoverend bedrijf. Wij kijken het liefste naar de toekomst en willen in het heden daarom zo duurzaam mogelijk worden. Vandaar onze specialisatie in hybride auto’s.

Wij hebben connecties met onderhoudsbedrijven in de regio en zullen u de eerste 5 jaar na u aankoop advies geven bij reparaties. Als u de reparatie laat doen bij een bij ons aangesloten garage, krijgt u hier een korting op. U kunt bij ons ook uw oude voertuig laten taxeren en inruilen. De taxatie doen wij vrijblijvend. Des te vervuilender uw vorige auto was, des te meer accessoires u korting op krijgt of zelfs gratis van ons krijgt. U bouwt met uw nieuwe auto namelijk aan een schonere toekomst en daar belonen wij u dan ook voor. U krijgt bijvoorbeeld opties voor ingebouwde navigatie, lichtmetalen velgen of achteruitrijcamera.